Over ons

Shirine heeft een achtergrond als rechter en Juliane als advocaat. Samen hebben zij meer dan dertig jaar juridische ervaring.
Als MfN Registermediators hebben zij gezamenlijk meer dan vijftien jaar ervaring.

Register mediator

SHIRINE REICHERT

Shirine is MfN Registermediator, raadsheer-plaatsvervanger, trainer, docent en relatie-, team- en perfectionisme (OCP) coach. Shirine heeft de specialisaties arbeidsmediation, familiemediation en mediator in strafzaken gevolgd.

Shirine is circa twintig jaar rechter. Zij werkt nu als raadsheer-plaatsvervanger bij de Centrale Raad van Beroep in Utrecht.
Als docent en trainer is zij verbonden aan het ADR-instituut. Namens het ADR is zij een aantal jaar instituutsassessor geweest. Via ADR heeft zij ook bij Stichting Studiecentrum Rechtspleging (SSR) diverse trainingen aan rechters in opleiding gegeven.
Zij is een ervaren (team-)coach, relatietherapeut en intervisiebegeleider. Daarnaast is Shirine ontwikkelingscoach voor mensen met perfectionisme (OCP). Door op deze manier te coachen helpt zij mensen weer balans te vinden tussen het denken en het voelen. Ook via SSR is zij in te schakelen als (perfectionisme)coach https://ssr.nl/externe-coaches/shirine-reichert/.
Bij Phoenix Opleidingen in Utrecht heeft Shirine de driejarige opleiding in Professionele Communicatie gevolgd en de vervolgopleidingen Ambacht van het hart, Systemisch werken, de Maskermaker en de Opleiding Relatietherapie. Shirine heeft ook diverse opleidingen gevolgd bij Piet Weisfelt. Dit jaar volgt ze bij hem de opleiding Transactionele Analyse.

Shirine beschikt over een breed palet aan vaardigheden. De combinatie van ‘skills’ en een hele sterke intuïtie is haar kracht. Daarnaast is zij goed in staat te horen wat er niet wordt gezegd en kan zij een conflict vanuit verschillende (ook systemische) perspectieven bekijken.

Shirine is getrouwd en moeder van vier kinderen.

Zie ook: haar cv op adrinstituut

Shirine Reichert

Shirine-Reichert

JULIANE DUYNSTEE

Juliane is MfN registermediator, docent, trainer, instituutsassessor, en perfectionisme (OCP) coach. Juliane heeft rechten in Utrecht gestudeerd. Na haar studie is Juliane ruim 11 jaar advocaat in Amsterdam geweest. Door haar ervaring als advocaat is zij gewend om in een zakelijke omgeving te opereren. Daarnaast beschikt Juliane over een breed palet aan vaardigheden. Door een combinatie van deze skills en een groot invoelend vermogen is Juliane in staat partijen vanuit verschillende invalshoeken in een conflict te begeleiden.

Juliane is gespecialiseerd in arbeidsconflicten, familieconflicten en mediation in strafzaken. Ook is zij sinds 2018 vaste mediator bij het Ministerie van Defensie. Juliane is als docent en trainer verbonden aan het ADR Instituut. Namens het ADR Instituut is Juliane instituutsassessor bij Intop. Zij neemt in die hoedanigheid de assessments af bij aankomende mediators die toegang bieden tot het Mfn register. Juliane is geboren in Duitsland en spreekt naast Nederlands en Engels ook vloeiend Duits. Een mediation in de Duitse taal behoort daardoor ook tot de mogelijkheden. Doordat zij zelf is opgegroeid in twee verschillende culturen, is zij zich bewust van de rol die cultuurverschillen in conflicten kunnen spelen.  Juliane is tevens ontwikkelingscoach voor mensen met perfectionisme, heeft bij de Coach -Inn in Amersfoort de opleiding systhemisch werk gevolgd en bij Piet Weisfelt de opleiding Transactionele Analyse. Door haar manier van coachen helpt Juliane mensen weer balans te vinden tussen het denken en het voelen.

Juliane is getrouwd en moeder van drie kinderen.

Zie ook: haar cv op adrinstituut

Juliane Duynstee

Juliane-Duynstee-Mediator

Bezoekadres

Diepenbrockstraat 54
1077 WB  Amsterdam

Informatie

Wij zijn gevestigd aan de Diepenbrockstraat 54 in Amsterdam. Er is beperkt gratis, maar voldoende betaalde parkeergelegenheid aanwezig, 

Contact

E-mail

info@reichertduynstee.nl

Shirine Reichert

06-24563089

Juliane Duynstee

06-43997156